Wednesday, December 11, 2013

Picioarele se pot umfla din mai multe cauze si anume din cauza stresului, din cauza circulatiei sang


Email:
Scrieti codul:
Buna seara! De cand m-am inscris la facultate, din cauza ca parintii mei nu ma pot ajuta mereu cu banii pentru ca nu au nici ei mereu sa imi dea de 4 ori pe ani o suma atat de mare pentru taxa, mi-am luat un job part time pentru a contribui si eu cu cate ceva la fiecare taxa. M-am angajat de curand la o agentie de Hostess / Promoter si pana acum am facut numai promotii la diferite produse alimentare si nealimentare in supermarket . Este o munca foarte usoara , pentru ca sarcina mea este sa abordez gastronorm lumea si sa ii informez , dar problema e ca de la atata stat in picioare mi se umfla..
« Ce tratamente naturiste cunoasteti pentru tenul gras ?
Picioarele se pot umfla din mai multe cauze si anume din cauza stresului, din cauza circulatiei sangelui, din cauza unor boli cardiovasculare gastronorm sau a unor afectiuni ale rinichilor insa si consumul de cafea sau de alcool poate sa provoace umflarea picioarelor. Daca ti se umfla picioarele si te dor poti in fiecare seara sa ti picioarele intr-un vas cu apa calda pentru ca in acest fel se stimuleaza circulatia sangelui si picioarele nu vor mai fi atat de umflate. Tratarea picioarelor umflate se poate face si cu infuzie de soc, ceai de musetel sau ceai de rozmarin si trebuie ca in fiecare seara sa ti picioarele intr-un vas in care ai unul din ceaiurile mentionate anterior. Daca obisnuiesti sa fumezi trebuie sa renunti la acest obicei pentru ca fumatul favorizeaza umflarea picioarelor, de asemenea trebuie sa consumi mai putina cafea si in general sa consumi mai putine bauturi ce contin cofeina. Apa cu sare si otet este foarte gastronorm eficienta pentru picioarele obosite astfel ca poti tine picioarele in apa in care ai adaugat putina sare si 50 – 100 ml de otet. Chiar daca zilnic stai mult in picioare daca ai o alimentatie bogata in fructe si legume si eviti consumul de cafea, alcool si tutun este posibil ca picioarele sa nu se mai umfle atat de tare.
Picioarele se pot umfla din mai multe cauze si anume din cauza stresului, din cauza circulatiei sangelui, din cauza unor boli cardiovasculare sau a unor afectiuni ale rinichilor insa si consumul de cafea sau de alcool gastronorm poate sa provoace umflarea picioarelor. Daca ti se umfla picioarele si te dor poti in fiecare seara sa ti picioarele intr-un vas cu apa calda pentru ca in acest fel se stimuleaza circulatia sangelui si picioarele nu vor mai fi atat de umflate. Tratarea picioarelor umflate se poate face si cu infuzie de soc, ceai de musetel sau ceai de rozmarin si trebuie ca in fiecare seara sa ti picioarele intr-un vas in care ai unul din ceaiurile mentionate anterior. Daca obisnuiesti sa fumezi trebuie sa renunti la acest obicei pentru ca fumatul favorizeaza umflarea picioarelor, de asemenea trebuie sa consumi gastronorm mai putina cafea si in general sa consumi mai putine bauturi ce contin cofeina. Apa cu sare si otet este foarte eficienta pentru picioarele obosite astfel ca poti tine picioarele in apa in care ai adaugat putina sare si 50 - 100 ml de otet. Chiar daca zilnic gastronorm stai mult in picioare daca ai o alimentatie bogata in fructe si legume si eviti consumul de cafea, alcool si tutun este posibil ca picioarele sa nu se mai umfle atat de tare.
Util
Picioarele umflate reprezinta o problema comuna si neplacuta pentru multe persoane.Iata ce poti face pentru a trata picioarle umflate: -tine-ti picioarele in apa rece cateva minute -foloseste un spray special gastronorm pentru picioare sau o crema mentolata -maseaza-ti picioarele pentru a stimula circulatia sanguina Chiar si obiceiurile alimentare influenteaza sanatatea picioarelor ,iar sarea este principalul inamic cand vine vorba de retentia de apa.Daca sunt umflate protejeaza-ti picioarele de lovituri sau rani.De asemenea nu-ti bandaja picioarele si nu purta sosete stramte pentru ca vor impiedica circulatia sangelui.
Picioarele umflate reprezinta o problema comuna si neplacuta pentru multe persoane.Iata ce poti face pentru a trata picioarle umflate: -tine-ti picioarele in apa rece cateva minute -foloseste un spray special pentru picioare sau o crema mentolata -maseaza-ti picioarele pentru gastronorm a stimula circulatia sanguina Chiar si obiceiurile alimentare influenteaza sanatatea picioarelor ,iar sarea este principalul inamic cand vine vorba de retentia de apa.Daca sunt umflate protejeaza-ti picioarele de lovituri sau rani.De asemenea nu-ti bandaja picioarele si nu purta sosete stramte pentru ca vor impiedica circulatia sangelui.
Util
Selectati limbajul: actionscript asp bash c cpp csharp css delphi html4strict java java5 javascript lisp objc oracle11 perl pascal php python rails ruby sql vb vbnet visualfoxpro xml Introduceti codul care vreti sa apara ca si "cod" in comentariu: Raspundeti la Intrebare
• va rugam nu folositi imagini cu drepturi de autor, vom inregistra IP-ul • daca sunt imaginile dumneavoastra puteti lasa campurile autor/sursa goale • va rugam completati autorul si sursa daca este cazul Incarcati pana

No comments:

Post a Comment