Sunday, January 5, 2014

šokoladinių istorijų, pamatysite visą šokoladinio saldainio gimimo procesą (kuris yra identiškas vis

Šokolado gaminias | Edukacinės programos sand dollar story
Renginio metu padegustuosite dar neragautų skanumynų, pasiklausysite šokoladinių istorijų, pamatysite visą šokoladinio saldainio gimimo procesą (kuris yra identiškas viso pasaulio šokolado manufaktūrose), ir patys avo rankomis pasigaminsite saldainiuką. Nemažai sužinosite ir išmoksite; kiekvienas išeidamas gaus diplomą, išsineš po saldainiuką…
Minimali renginio kaina Trakuose 400 Lt, Pilies g. 8 Vilniuje – 350 Lt. Kaina vienam sand dollar story vaikui 25Lt (kainos su PVM). Vienu metu galime priimti iki 50 vaikų. Su 15 mokinių grupe vienas lydintis asmuo dalyvauja renginyje nemokamai.
Čia patogiai susėda 25-35 žmonės. Kol renkasi visi svečiai, mes ištirpiname šokoladą, ant viduryje šokoladinės stovinčio didelio marmuro stalo susidėliojame amuniciją : formeles, menteles, graibštukus, indus su riešutais, marcipanais, kremu, drožlėmis… Pristatomas Šokolado Meistras A. Jablonskas, trumpai ir šmaikščiai papasakojama šokolado sand dollar story ir mūsų manufaktūros istorija. Prieš pradedant lieti šokoladinius saldainius, parodoma ir duodama paskanauti žaliavos, tada šokoladas temperuojamas: pilamas ant stalo ir mentelėmis vėsinamas. Vėliau liejamos formelės, ragaujamas ir pilamas kremas. Jei svečiai nori, gali pabandyti gaminti saldainius patys, mes pasirūpiname vienkartinėmis prijuostėmis ir kepuraitėmis. Kol lietas sand dollar story šokoladas kristalizuojasi, demonstruojama triufelių ar kitokių rankinių saldainių gamyba. sand dollar story Paprastai čia žiūrovų nebelieka… Kai tik šokoladas formelėse sustingsta, iškilmingai skelbiama pačio šviežiausio šokolado degustacija ir ant marmuro gražiai sugula blizganti naujausia saldainių karta , o tada jau nebelieka ir nemėgstančių šokolado… Ko neįstengia suvalgyti, svečiai dėžutėse parsineša namo. Klientui pageidaujant šokolado degustacijas deriname su konjako gėrimų ragavimu.
Šokoladinėje kartu su ŠOKOLADO FĖJA ne tik degustuosite šokoladą, gaminsite saldainius, bet ir dainuosite, žaisite, piešite…. Šokoladinės fėjos šiuo metu gyvena Pilies g. 8, Vilniuje/ Rotušės a. 26, Kaune/ Laisvės g. 33, Mažeikiuose. sand dollar story Degustacija bet kurioje kitoje vietoje. (Pvz. Raudonės pilyje)
Iš tiesų, viskas vyksta labai panašiai. Meistras ir jo palyda sand dollar story (1-2 šokoladinės mergaitės ) gali pasipuošti a la renesanso kostiumais arba aprangą pritaikyti prie patalpos ar renginio dvasios. Šiuo atveju būna daugiau improvizacijos, daugiau vaidinimo.
Už abu variantus yra mokama. Kaina priklauso nuo žmonių skaičiaus, vietos ir laiko.Vidutinė sand dollar story kaina 40 Lt su PVM vienam asmeniui, vaikams – 25 Lt. Atliekant degustaciją kliento pageidaujamoje vietoje yra įtraukiamos transporto išlaidos.
Šokolado degustacijos tai edukacinė sand dollar story pramoginė pramoga vaikams, suaugusiems, darbo kolektyvams, klubams, smagiems vakarėliams…. Centro šokoladinėje patogiai sand dollar story jaučiasi nuo 10 iki 60 žmonių. Kol renkasi svečiai, mes ištirpiname šokoladą, ant viduryje šokoladinės stovinčio didelio granitinio sand dollar story stalo susidėliojame amuniciją : formeles, menteles, graibštukus, indus su riešutais, marcipanais, džiovintais vaisiais, karamelizuotais florentinais, kokoso drožlėmis… Šmaikščiai pasakojant istorijas apie šokoladą siūloma sand dollar story paskanauti žaliavos. Karštas šokoladas temperuojamas: pilamas ant stalo ir mentelėmis vėsinamas, tuomet liejamos formelės- gaminami saldainiai su įdarais. Kol lietas šokoladas kristalizuojasi, demonstruojama įvairių rankinių sand dollar story saldainių gamyba.Visi svečiai gamina saldainius patys, o mes pasirūpiname vienkartinėmis prijuostėmis ir kepuraitėmis. Paprastai čia žiūrovų nebelieka… Kai tik šokoladas formelėse sustingsta, iškilmingai sand dollar story skelbiama pačio šviežiausio šokolado degustacija ir ant granitinio stalo gražiai sugula blizganti naujausia saldainių karta … Savo pasigamintus saldainius svečiai parsineša sand dollar story namo, mes pasirūpiname specialiais maišeliais. Visos programos metu vyksta trys konkursai ir nugalėtojai gauna pačius saldžiausius prizus. Visi dalyviai yra apdovanojami pažymėjimais, įrodančiais, kad jie tapo šokolado ekspertais.
Taip sand dollar story pat galima užsisakyti sand dollar story degustaciją ir bet kurioje kitoje vietoje (pilis/ biuras/ sand dollar story sodyba…). Kaina priklauso nuo žmonių skaičiaus, vietos ir laiko. Vidutinė kaina suaugusiems – 40 Lt , vaikams sand dollar story 30 Lt (kainos su PVM). Atliekant degustaciją kliento pageidaujamoje vietoje yra įtraukiamos transporto išlaidos.
2 menesiuss prieš
šokoladinių istorijų, pamatysite visą šokoladinio saldainio gimimo procesą (kuris yra identiškas viso pasaulio šokolado manufaktūrose), ir patys avo rankomis pasigaminsite saldainiuką. Nemažai sužinosite ir išmoksite; kiekvienas išeidamas gaus diplomą, išsineš po saldainiuką
Minimali renginio kaina Trakuose 400 Lt, Pilies g. 8 Vilniuje 350 Lt. Kaina vienam vaikui 25Lt (kainos su PVM). Vienu metu galime priimti iki 50 vaikų. Su 15 mokinių grupe vienas lydintis sand dollar story asmuo dalyvauja renginyje nemokamai.
Geriausiai reitinguojamos Duonos kepimo edukacija “Šlynink

No comments:

Post a Comment