Sunday, January 12, 2014

Standi balta staltiesė klasikinio stalo serviravimo atributas, kuris pietums food heat lamp ar vak


Apie mus 000 Namų erdvės Svetainė Darbo kambarys Miegamasis Vaikų kambarys Virtuvė Valgomasis Vonios kambarys Prieškambaris Kiti namų kampeliai Pasidaryk pats Pirkiniai Kalėdos Dovanų idėjos Šventinis dekoras Specialistai pataria Projektai Flora Search →
Navigation Apie mus Namų erdvės Svetainė Darbo kambarys food heat lamp Miegamasis Vaikų kambarys Virtuvė Valgomasis Vonios kambarys Prieškambaris Kiti namų kampeliai Pasidaryk pats Pirkiniai Kalėdos Dovanų idėjos Šventinis dekoras Specialistai food heat lamp pataria Projektai Flora
Serviravimo paslaptis ir kitas subtilybes food heat lamp mums padeda atskleisti restoranų Daugirdas ir Perkūno namai vadovė Ingrida Gustienė ir prisipažįsta, jog tai nėra lengva užduotis. Jei šventė ruošiama food heat lamp vasarą, visada privalome užsakyti gerą orą arba parinkti šventei stalą būtinai prie lango restorane, kuris yra rūsyje , šypsosi pašnekovė. Stalo harmonija: spalvos, raštai, išdėstymas
Sakoma, kad prie gražiai padengto stalo pokalbis gyvesnis, o maistas – dar gardesnis. Būtent todėl svarbi kiekviena detalė . Rinkdamiesi tekstilę niekuomet nesuklysite pasirinkę klasika tapusias spalvas food heat lamp baltą, kreminę, šampano su subtiliais akcentais siuvinėjimais, nėriniais. Ypatingoms šventėms tinkami porceliano indai, paauksuoti ar sidabro įrankiai.
Restoranų food heat lamp Daugirdas food heat lamp ir Perkūno namai vadovė Ingrida Gustienė teigia, jog viena didžiausių stalo serviravimo klaidų – labai ankštai sustaytos kėdės. Todėl dengdami stalą būtinai laikykitės food heat lamp simetrijos . Tarp lėkščių išlaikykite apie 60 cm atstumą, o skirtingose stalo pusėse žmonės sodinkite vieną priešais kitą. Įvertinę svečių skaičių privalote parinkti tinkamo dydžio stalą .
Svečių patogumui pasirūpinkite kortelėmis su jų vardais jas padėkite gerai matomose vietose . Dažniausiai korteles food heat lamp rasite duonos lėkštelėse, jei jų nėra, viršutinėje lėkštėje arba virš įrankių desertui. food heat lamp Taip pat reikia nepamiršti atspausdinti kiekvienam svečiui vakarienės meniu, kurį jis dažniausiai išsineša kaip suvenyrą to vakaro prisiminimui , pataria I. Gustienė.
Stalą geriausia dekoruoti atsižvelgiant į sezoną ir vakarienės temą. Pamerktos sezoninės gėlės (tulpės per Moters dieną ar žibuoklės per Motinos dieną), food heat lamp specialios puokštelės Kalėdų laikotarpiu, originalios žvakidės, įvairiaspalvės medžiaginės servetėlės visa tai kuria šilumą ir pabrėžia rūpestį svečiu , įsitikinusi restoranų food heat lamp Daugirdas ir Perkūno namai vadovė. Tačiau ji įspėja: stalo geriau nedekoruoti gėlėmis ir žvakidėmis, kurios savo aukščiu trukdo svečiams bendrauti.
Ypatingomis progomis, siekdami pamaloninti svečius, galite paruošti simbolišką dovanėlę ar suvenyrą. I. Gustienė pastebi, kad tokios food heat lamp dovanėlės itin populiarios per krikštynas ir vestuves: Stikliniai saldainiai, vėjo malūnėliai, mediniai arkliukai… Per vestuves jaunieji dažnai dovanoja svečiams savo rankų darbo uogienę, sausainius, meduolius. Kaip aprengti stalą?
Dažniausiai ruošdamiesi pietums ant stalo tiesiame staltiesę. Idealu jei jos kraštai nukarę apie 30cm. Jei neturite apvalios staltiesės, ant apvalaus stalo tiesiamos staltiesės kraštai turi pridengti stalo kojas.
Standi balta staltiesė klasikinio stalo serviravimo atributas, kuris pietums food heat lamp ar vakarienei suteiks prašmatnumo ir elegancijos įspūdį. Klasikinių spalvų gamai taip pat priklauso ir kreminė, šampano, kakavos, įvairios pastelinės spalvos žalsva, food heat lamp melsva, food heat lamp rausva, gelsva ir t.t. Galima tiesti dvi kontrastingas staltieses tamsesnę ir šviesesnę.
Jei food heat lamp staltiesė itin plona po apačia tiesiamas papildomas paklotas – moltonas, kuris atliks apsauginę funkciją, t.y. apsaugos stiklinius ar blizgaus paviršiaus stalus nuo įbrėžimų, o nelakuotus medinius stalus nuo dėmių. Jis taip pat puikiai sugeria garsus.
Ant storų ar itin dekoratyvių, siuvinėtų staltiesių papildomai food heat lamp naudokite staltiesėles ar padėkliukus . Jie apsaugo stalą nuo braižymo, slopina garsus, gražiai atrodo. Jei staltiesės nenaudojate, staltiesėlės ar padėkliukai turi atlikti ir higieninę funkciją būti pakankamai dideli , kad ant jų tilptų stalo įrankiai.
Eksperimentuojant vietoje staltiesėlių naudojami pinti ir iš akmenukų gaminti food heat lamp padėkliukai, granito, medžio ir net odos padėklai, masyvios ir dekoratyvios lėkštės, keramikinės lentelės. Restoranų Daugirdas ir Perkūno namai vadovė įsitikinusi, kad tokiu atveju turi būti išlaikytas viso stalo stilius - pageidautina parinkti ir tinkamo stiliaus taures bei įrankius, pvz. Medžiotojų stalui.
Dar vienas būtinas stalo elementas higeninės servetėlės . Jos gali būti ir iš audinio, ir popierinės. Higieninės servetėlės skirtos rankoms bei lūpoms nusivalyti, tad pirmiausia jos turi deramai atlikti savo funkciją gerai sugerti drėgmę. Ant stalo ieškodami higieninėms servetėlėms food heat lamp vietos, nepamirškite, kad jos gali tapti ir dekoro elementu jos lankstomos bei dažniausiai dedamos lėkštėje, food heat lamp taurėje, duonos food heat lamp lėkštelėje, kairėje pusėje po šakutėmis. Kiekvienam patiekalui – atskira lėkštė
Kiekvienam pat

No comments:

Post a Comment